• ΤΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

• 8:00-16:00

Δευτέρα - Παρασκευή

25.07.2019

Σύντομο μήνυμα Προέδρου ΤΕΑ Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Interamerican (Ν.Π.Ι.Δ.)

Είναι ιδιαίτερη η τιμή να εκπροσωπώ ως Πρόεδρος, το νεοσύστατο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ) που δημιούργησε η Interamerican για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που συνεργάζονται με αυτήν!

Για μια ακόμη φορά καινοτομώντας στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά, η Interamerican ξεκινώντας επιτυχημένα την δημιουργία του ΤΕΑ των υπαλλήλων της από το 2010, ολοκλήρωσε τις ενέργειες! … και γεννήθηκε το «αδελφάκι» του! Το ΤΕΑ για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της!

Τα Επαγγελματικά Συνταξιοδοτικά Ταμεία , τόσο στη Ευρώπη όσο και στην Αμερική αποτελούν μια επιτυχημένη και δοκιμασμένη μορφή για συνταξιοδότηση, που ανήκει στον δεύτερο πυλώνα ασφάλισης, καλύπτοντας τα κενά του πρώτου Πυλώνα (Κοινωνικά Ταμεία).

Συνεπώς, αποτελεί αυτονόητη πράξη για την Interamerican – κάτι που συνάδει με το DNA της – να πρωτοστατήσει στην Ελλάδα για μια ακόμη φορά εφαρμόζοντας αυτήν τη Διεθνή πρακτική στους ανθρώπους της.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους που εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι σε όλα τα μέλη του Ταμείου ως ο πρώτος του Πρόεδρος, για την ομαλή λειτουργία του καθώς και για την εξίσου επιτυχημένη πορεία του, όπως ήδη έχει γίνει και με το ΤΕΑ των Υπαλλήλων της Interamerican.

Έχοντας ως δεδομένο λοιπόν, τα φορολογικά κίνητρα που υπάρχουν στις εισφορές των μελών του ΤΕΑ, καλώ όλους τους συναδέλφους που πληρούν τα κριτήρια εγγραφής, να το κάνουν άμεσα δημιουργώντας ένα εύρωστο ταμείο με τετραψήφιο αριθμό μελών!

Με εκτίμηση,

Γιάννης Χατζάκης

(Πρόεδρος ΤΕΑ Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Interamerican)